Apotheek De Hamershof – Leusden

Apotheek De Hamershof

De Brouwerij 14 3831 ND Leusden Tel:033-4943441 Fax:033-4953151

Schrijf u in bij Apotheek de Hamershof

Apotheek de Hamershof

*********************     Belangrijke wijzigingen per 1 januari 2020      **********************

  • In januari wordt de Geneesmiddel Uitgifte Automaat aan onze gevel geïnstalleerd. U kunt 24 uur per dag (dus ook ’s avonds en in het weekend) uw medicijnen ophalen. Geen wachttijden in de apotheek (nl ook tijdens de openingstijden te gebruiken). Via een SMS-code (of e-mail) krijgt u een persoonlijke code aangereikt, waarmee u van deze service gebruik kunt maken. Vraag naar onze folder!
  • In verband met bovenstaande vervalt de Koopavond op vrijdagavond. De apotheek is vanaf 1 januari 2020 geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur – 18.00 uur.
  • U ontvangt van de apotheek een SMS-code (of e-mail) wanneer uw chronisch gebruikte medicatie klaarstaat om afgehaald te worden. De noodzaak voor een speciale Afhaalbalie vervalt daardoor. Vanaf 1 januari vragen wij u ook ’s middags tussen 15.30 – 17.00 uur een volgnummertje te trekken!
    Dank voor uw medewerking. Team apotheek de Hamershof

Via deze site is het mogelijk uw herhaalmedicatie aan te vragen, zodat het klaar staat als u in de apotheek komt of u kunt het laten bezorgen. Daarnaast is er veel informatie beschikbaar over geneesmiddelen, ziektebeelden, zelfzorgmiddelen, etc.

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons bellen of mailen.

Uw toestemming voor uitwisseling van gegevens essentieel!

Als u in het weekend of ´s avonds plotseling terecht komt bij een waarnemend huisarts of een dienstapotheek, dan kan deze via het beveiligde netwerk van de zorginfrastructuur uw medische gegevens opvragen als dat nodig is voor uw behandeling. Wij mogen uw medische gegevens niet zomaar ter beschikking stellen via dit netwerk. Dat kan alleen met uw toestemming.